top of page


Hars & Laser behandelingen

Harsbehandeling

Heeft u last van ingegroeide haartjes? Bij ons kunt u uw ongewenste haargroei laten verwijderen door het te harsen. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

 

Wij gebruiken de producten van Clean + Easy voor het gelaat. Deze hars is speciaal voor de gevoelige huid en wordt aangebracht met een houten spatel, het laten stollen en vervolgens er af te trekken. Ik behandel uw huid altijd na met een verzachtende en herstellende crème.

 

Laserbehandeling

Laser ontharen is vrijwel pijnloos. Voorafgaand aan de behandeling worden de haartjes met een scheermesje geschoren en vervolgens wordt door de intensieve lichtflitsen van de laser het haarzakje vernietigd. Doordat de wortel in het haarzakje wordt verwijderd, kan er geen nieuw haar groeien. Uit onderzoek is gebleken dat deze ontharingsmethode zorgt voor een haarvermindering van 80% tot 90%.

 

Voor een optimaal resultaat is minimaal 5 tot 7 behandelingen nodig.

 

Het laserapparaat richt zich specifiek op de haartjes. Tijdens het flitsen wordt de rest van de huid gekoeld. Voor een optimaal resultaat wordt er gebruik gemaakt van technologieën in combinatie met golflengten. Hierdoor kunnen zelfs de lichtste en dunste haartjes aangepakt worden, waardoor het laserapparaat geschikt is voor ieder huidtype: van de blanke tot de donkere huid.

Prijs op aanvraag.

bottom of page