Bruids Make Up & Hairstyling

Op jouw grote dag wil je als stralend middelpunt dat jouw wensen worden gehoord en tot in de puntjes verzorgd. Make-up en hairstyling, het aanbrengen van henna, boekingen voor meerdere dagen, opmaak voor bruidsmeisjes, familieleden, alles is mogelijk!

Voor zowel traditionele oosterse als westerse bruiloften ben je bij hoofd make-up artist Sjekiela Ajoeb in goede handen.

Maak een afspraak voor een proef make-up en proefkapsel om een goed beeld te krijgen van hoe je er uit zult zien op je bruiloft. Doe alvast inspiratie op en neem een kijkje in de portfolio.

 

Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte. Vele bruiden gingen je al voor!

Ceremony-133.jpg
Natasha & Kees (4 of 15).jpg
 

Bride talk

Roshni Singh

,,Je luisterde naar wat ik wilde en maakte mij nog beter op dan wat ik voor ogen had."
 

Afsana

,,Ze is een persoon die goed meedenkt en ook met goede ideeën komt, daarnaast neemt ze alle tijd voor je en stelt je op je gemak. Ik zou haar zeker aanraden!"
Please reload

Sharisma

,,Ze zorgde ervoor dat de mooiste dagen van mijn leven in rust is begonnen. Op de momenten dat ik zenuwachtig werd stelde me ze steeds gerust! Ze had super veel geduld en was heel erg lief! Na mijn fotoshoot was mijn haar ingezakt, toen ik haar in paniek belde was ze er binnen een uur om alles weer in orde te maken! Topper''

Priya

Op het moment dat ze zei je mag in de spiegel kon ik maar 1 ding zeggen. "Wauw" Sjekiela houdt rekening met alle wensen van de klant. Ook heeft ze betaalbare prijzen en is het resultaat waar voor je geld!
Please reload

Shazia

Sjekiela staat bekend om haar geweldige skills als make-up artist. Voor mijn bruiloft van 3 dagen maakte ik gebruik van haar expertise in henna, make-up, hairstyling en haar aankleed-service. Ze wist precies wat mijn gezicht en mijn persoonlijkheid kon hebben en heeft mij op drie dagen kunnen omtoveren van een normaal meisje naar een sprookjesprinses. Haar manier van werken en hoe ze luistert naar mijn wensen en dat realiseert, is niet zo snel te vinden.

Op de dag van mijn henna kreeg ik prachtige soft look, voor mijn Nikka heeft zij mij omgetoverd tot een prachtige Indiase Bollywood bruid. Voor mijn receptie maakte ze me op als een prachtige Amerikaanse prinses. 3 compleet verschillende looks, door dezelfde visagiste.

Ik raad iedereen Sjekiela aan omdat zij steengoed is in haar vak. Ik heb met veel diverse make-up artists gewerkt maar iemand die zo secuur als Sjekiela te werk gaat, is moeilijk te vinden. Zij luistert naar de wensen van haar klant en weet heel goed wat wel en niet bij je past😊 Once you choose Sjekiela, you will never want another one😏

Afsana

Voor mijn verlovingsfeest zocht ik een goede make up artist en kwam bij Sjekiela terecht. Een proef make-up van tevoren was gezien mijn drukke schema niet haalbaar, maar na de eerste ontmoeting wat ideeën uitgewisseld te hebben zei Sjekiela dat het zou goed komen, ik kon op haar vertrouwen! Het eindresultaat was super. Ik had haar dan ook meteen geboekt voor mijn bruiloft die 3 dagen duurde. 

Dag 1: Trouwen op een kasteel, mijn haar make-up werd helemaal aangepast naar het thema. De look was een romantic bride, classy en zacht. Dag 2: Henna avond met familie. Hiervoor creëerde ze speelse look, en had ze een kunstwerk gemaakt met henna. Dag 3: De receptie/Nikaah. Ik werd wat zwaarder opgemaakt zoals een Indian bride. De bedoeling was om mij zo op te maken dat ik de 2e helft van de avond mijn witte trouwjurk aan kon en mijn look nog steeds zou matchen. Dit lukte moeiteloos!

Ik heb de samenwerking met Sjekiela op alle dagen als zeer prettig en leuk ervaren. Ze denkt heel goed mee, komt met goede ideeën, ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ik zou haar zeker aanraden!

1 / 1

Please reload